+36 30 545 7642 / mezedesmalna@gmail.com

Adatkezelési Szabályzat


A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztráció során vagy regisztráció nélküli vásárlás esetében a Szolgáltató az alábbi adatokat rögzíti a Felhasználóról:

A Felhasználó neve.

Jelszava (csak regisztráció esetén).

Elektronikus levelezési címe (e-mail címe).

Szállítási címe.

Számlázási címe (amennyiben eltér a szállítási címtől).

Elérhetőségi telefonszáma (mobiltelefonszáma).

Az így rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a Szolgáltató bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve a Futárszolgálatot vagy Postát, mely a megrendelés kézbesítését végzi. A Futárszolgálat a Szolgáltató által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosult felhasználni, illetve harmadik személynek átadni.

A Vásárló által megadott adatokhoz a Szolgáltatón kívül hozzáféréssel rendelkezik:

Magyar Posta futárszolgálat, melyek részére a pontos kiszállítás érdekében az alábbi adatok kerülnek kiadásra:

A Vásárló neve.

Elektronikus levelezési címe (e-mail címe).

Szállítási címe.

Elérhetőségi telefonszáma (mobiltelefonszáma).

A Szolgáltató biztosítja, hogy az általa összegyűjtött információk a Vásárló által megadottaknak megfelelőek és pontosak legyenek, a honlap működtetéséhez szükséges mértéket ne lépjék túl, az adatokat pontosan kezeljék és a rendelkezésre álló információk alapján frissítsék, illetőleg ha azok a továbbiakban már nem szükségesek, töröljék. A Vásárló kötelezi magát arra, hogy kizárólag valós és pontos adatokat ad meg a Szolgáltatónak. 

A Vásárló a saját maga által megválasztott és bármikor változtatható jelszóval tud hozzáférni saját adataihoz. Megadott személyes adatait a Vásárló a Szolgáltató internetes felhasználói felületén bármikor módosíthatja, illetve az mezedesmalna@gmail.com e-mail címen bármikor kérheti annak törlését. A profil törlésével minden megadott személyes adat automatikusan törlődik rendszerünkből.

Adatkezelési Szabályzat letöltése.
A webshop a látogatottsági forgalom méréséhez a webshop saját adatbázisában tárolt, harmadik fél bevonása nélkül készített és harmadik félnek át nem adott, aggregált statisztikai adatokat gyűjt, mely adatok a szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése miatt szükségesek. Az aggregált statisztikai adatok gyűjtéséhez csak abban az esetben használunk egy darab, cmitvisitor nevű 12 hónap lejáratú cookie-t, amennyiben ehhez a felhasználó előzetesen hozzájárult. A cookie használata pontosabb méréseket tesz lehetővé.